datum+nevnap
| | |


Városi hírek Önkormányzati Portál Turisztikai Portál Társulás
 

Tisztelt Felhasználó!

Az E-ügyintézés oldalon Ön olyan információkat talál, melyek segítenek a személyesen elintézendő teendők lebonyolításában az adó, városgazdálkodás, városfejlesztés, szociális és építéshatósági ügyek területén. Letölthet különböző nyomtatványokat, tájékoztatókat, ügymenet leírásokat.


ASP.ADÓ rendszerhez kapcsolódó új elektronikus ügyintézési felület Sopron önkormányzati adóhatóságánál igénybe vehető elektronikus ügyintézési szolgáltatások az OHP felületre publikált űrlapok igénybevételével.

Tájékoztató a mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozóknak a 2021. évi adóelőleg csökkentés lehetőségéről és a HIPA bevallások benyújtásával kapcsolatos változásokról

E-Papír (https://epapir.gov.hu/) Az Általános Célú Kérelem Űrlap szolgáltatáson  keresztül kizárólag azok az ügyek kezdeményezhetőek, amelyek esetében az OHP oldalon nincs publikált, kötött formátumú űrlap. Az ügyfélkapus azonosítást követően a kitöltés során az alábbiakat kell kiválasztani: Témacsoport: Önkormányzati igazgatás;  Címzett: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata.