datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

  	képek
| továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Firtl Mátyás: Meg fogjuk védeni a családjainkat, kultúránkat

Szíjjártó Péter külügyminiszter mai, "A terrorizmus elleni nemzetközi háború új szakaszába lépett" címmel elhangzott napirend előtti felszólalására reagált Firtl Mátyás a Parlamentben.

Fotók nagy méretbenFirtl Mátyás elhangzott reagálása:

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Képviselőtársaim!

A KDNP támogatja a kormányt abban, hogy Magyarország és a magyar emberek biztonságát minden lehetséges eszközzel megvédje.

 Kereszténydemokrata politikánk, értékrend-alapú. Mindig is markáns képviselete volt az Adenauer, Schuman és De Gasperi neve által fémjelzett eszmerendszernek, amely romjaiból újjáépítette és 70 éven át megtartotta Európát.

Meggyőződésünk, hogy a közösségek ereje identitásukban van. Európa identitása a zsidó-keresztény civilizációra és -hagyományra, a görög-latin kultúrára épül. Mára Európa identitásválságba került, védtelen a terrorral szemben. Az érték- és identitás-vesztés következménye, hogy míg az európai polgárokat terror fenyegeti, közben az Európai Parlament terroristát vesz védelmébe, amiben szégyenszemre a magyar baloldal is résztvesz. A megmaradás egyetlen megoldása: visszatérés az alapító atyák örökségéhez, az alapértékek érvényesítésére.

Elfogadhatatlan, hogy egy terrorszervezet kegyetlen népirtással, a keresztény és más vallási felekezetek fizikai megsemmisítésére tör, emberiség elleni bűncselekményekkel.

 

ccc20170610fm.jpg

Tisztelt Képviselőtársaim!

A KDNP  támogatja a kormányt a nemzetközi béke és biztonság megőrzésében. A migrációt kiváltó okokat ott kell megszüntetni ahol keletkeztek. A további gyilkosságokat, az illegális bevándorlást meg kell állítani, a terrorral szemben zéró toleranciát kell alkalmazni.

Ezért támogatjuk a Magyar Honvédségnek az Iszlám Állam elleni nemzetközi fellépésben való részvételét és kibővítését. Meg fogjuk védeni a családjainkat, kultúránkat, legyen bármekkora is a brüsszeli ellenszél. Nem engedjük, hogy Brüsszel betelepítési programokat kényszerítsen ránk. Aki támogatja a bevándorlást, lebontatja  a kerítést, identitást-vesztett migránsokat telepítene Magyarországra: nemzetünk ellen cselekszik.

Ezt a nemzeti konzultációban kapott megerősítés szerint nem fogjuk megengedni. Ebben a kormány és a magyar emberek számíthatnak a KDNP szövetségére és támogatására.

Köszönöm a figyelmüket.

 

ccc20170610fm1.jpg

firtl.sopron.hu

2017. június 13. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg