datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

  	képek
| továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Lakossági fórum Fertőrákoson

Fertőrákos az elkövetkező időszak fejlesztéseinek egyik legnagyobb nyertese lesz. Ez is elhangzott a Fertőrákoson tartott lakossági fórumon, ahol a Fidesz-KDNP jelöltjeként Barcza Attila, fejlesztési tanácsnokot mutatta be Firtl Mátyás, a térség jelenlegi országgyűlési képviselője.

Képgaléria frissítveBarcza Attila fejlesztési tanácsnokként teljes mértékben rálát az elkövetkező időszak fejlesztéseire, amelyek folytatására a személye garancia, mint ahogyan a kistelepülési önkormányzati tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy a kistelepülések érdekeit megfelelően képviselje a Parlamentben - fejtette ki Firtl Mátyás.

A Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökeként az országgyűlési képviselő a nemzetközi tapasztalata és rálátása okán is szólt a migrációs válság aktuális nemzetközi megítléséről, amely alátámasztja azt az álláspontot, hogy keresztény kultúránkat, magyar létünket veszélyezteti az ellenőrizetlen bevándorlás, amely terrorveszélyt is jelent továbbá a szociális rendszerre nehezedő terhet.

 

ccccaaafertorakos_img_0131.jpg

 

A fórumon a település fejlődési lehetőségei mellett, szó esett a Fertő projektről, a Sopron-Sopronkőhida-Fertőrákos és a Fertőrákos-Balf közötti utak tervezett felújításáról is, melyekhez kormányrendelet áll rendelkezésre.
A településre érkező óriási fejlesztési forrásokból az ideérkező turisták és az itt élők is profitálhatnak.

 

ccccaaaafertorakos_img_0187.jpg

2018. március 1. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg