datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

  	képek
| továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Jelöltbemutató fórum Sopronkövesden

Teltházas fórumon mutatkozott be Barcza Attila, a Fidesz-KDNP jelöltje Sopronkövesden.

KépgalériaA Fidesz kormány eddigi eredményei között az erősödő gazdaságról is szó esett a sopronkövesdi lakossági fórumon. Az erősödő gazdaság a minden területen megvalósítható továbblépés, fejlődés alapja. Ezen az úton indult el Magyarország, köszönhetően minden olyan magyar embernek, akinek munkája benne van az elmúlt nyolc év eredményeiben, amelyeket hosszasan sorolat fel a Fidesz-KDNP jelöltjeként Barcza Attila.

 ccccaaaasopronkovesd_img_5569.jpg

Firtl Mátyás, a térség 2005 óta választott országgyűlési képviselőjeként a V4-es házelnökeinek és védelmi bizottságainak konferenciárál érkezve első kézből szolgáltatott információkat arról, hogy a visegrádi partnerek az elmúlt időben intenzív tárgyalások eredményeként bebizonyították, hogy képesek egyeztetni az álláspontjukat és összefogni az erőiket olyan közös alapvető európai értékek mentén, amelyek a megmaradást és a fejlődést szolgálják.

 

 

cccasopronkovesd_img_5541.jpg

Firtl Mátyás arról is beszélt, hogy fontos a nemzeti parlamentek szerepe, hogy igenis, létezik a 65 milliós visegrádi térség összefogása a nemzeti érdekek képviseletében, amely Magyarország számára is az egyetlen járható út.

Ezért is fontos, hogy a választás tétjét minden szavazó felismerje, és a Fidesz-KDNP jelöltjét, mint az egyetlen arra alkalmas és felkészült jelöltet támogassák szavazataikkal április 8-án - fejtette ki Firtl Mátyás.

 

ccccaaaasopronkovesd_img_5479.jpg

A fórum a résztvevőkkel történt párbeszéddel, vélemények, kérdések megbeszélésével zárult.

 

cccccaaaaasopronkovesd_img_5480.jpg

2018. március 3. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg