datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Kövér László Sopronban: sorsdöntő választás elé nézünk

Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője részt vett azon a választási fórumon,amelynek Kövér László, a Parlament elnöke, a Fidesz Országos Választmányának az elnöke volt a vendége. "Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson" – fogalmazott Kövér László.A fórumot megelőző  sajtótájékoztatón a házelnököt Barcza Attila, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje köszöntötte a leghűségesebb városban, aki beszédében hangsúlyozta, hogy harmincegy nap van vissza a választásokig, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy Magyarország magyar ország marad-e vagy pedig bevándorlóországgá válik.

 

kover_sopronban01.jpg

.

 

kover_sopronban04.jpg

Kövér László kifejtette:

– Londonban 500 keresztény templomot már bezártak, ezzel szemben megnyílt 423 mecset. A keresztény templomokba járók az idősebb korosztályt, míg a muszlim imahelyeket felkeresők a huszonéveseket képviselik. Mindez jelzi, mekkora valós veszélyt jelent a kontinens keresztény kultúrájára nézve a lakosság összetételének vallási és etnikai megváltozása. Ezért jelenthető ki: az alig egy hónap múlva esedékes parlamenti választás sorsdöntő lesz, hogy Magyarország elkerülje ezt a helyzetet. Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson .

kover_sopronban02.jpg

 

Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: biztatást adnak az osztrák és az olasz választások eredményei, hogy az unióban fordulat következhet be migráns-ügyben, és a józan ész diadalmaskodik a Brüsszel részéről eddig erőltetett bevándorlási politika helyett.

Az április választás tétje ezen túlmenően az, hogy a 2010-ben hivatalba lépett kormány folytathatja-e azt az eredményes munkát, ami nemcsak rendbe hozta, hanem fel is lendítette az ország gazdaságát.

 

kover_sopronban03.jpg

2018. március 9. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg