datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

  	képek
| továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Jelöltbemutató lakossági fórum Harkán

Barcza Attilát, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét ajánlottam ma a harkaiaknak a 2018. évi országgyűlési képviselőválasztáson, aki a legrátermettebb, a legfelkészültebb jelölt, olyan, akinek több éves kistelepülési és városi önkormányzati tapasztalata is van, tanácsnokként pedig a fejlesztések eredményes továbbvitele is rá bízható.

KépgalériaA Harkán tartott lakossági fórum egy átfogó  politikai helyzetértékelést követően a térség és a falu aktuális ügyeiről is szó esett. Élénk véleménycsere alakult ki.

 

cccaaaharka_img_9841.jpg

Tény, hogy Harka a Fidesz-KDNP kormányok alatt fejlődött, a legutóbbi időszakban jelentős források érkeztek a településre. A Pantzer Gertrud Általános Iskola teljes felújítására, tornacsarnok építésre 760 millió forintot nyert a falu, két év múlva lehet egy teljesen új korszerű iskola várja majd a harkai gyerekeket.

 

cccaaaharka_img_9847.jpg

Óvodabővítésre is sor került több tízmillió forintból, megszépültek Harka közterei, parkjai, és fontos, hogy elkezdődik a Sopron-Harka közötti út felújítása 2018. második felében.

 

cccaaaharka_img_9855.jpg


Bizakodásra ad okot, hogy a már 2010-ben megindult, több mint 350családi házas lakóparkfejlesztés, mára már a kormányzati családpolitikának köszönhetően, a CSOK és a további, családokat támogató kedvezményeknek köszönhetően.

 

cccaaaharka_img_9859.jpg

Firtl Mátyás hangsúlyozta: a folytatás akkor lehetséges, amennyiben a jelenlegi kormány folytatni tudja a gazdaságélénkítésre alapozott politikáját, hogy rendelkezésre álljanak a szülséges források. A Honvédelmi sé rendészeti bizottság alelnökeként pedig, megfogalmazta azt az elvárását a jelölt felé, hogy az illegális bevándorlással szemben ugyanolyan határozottsággal lépjen fel, amelynek köszönhetően az Orbán-kormány eddig is megvédte Magyarországot, a magyar emberek biztonságát.

 

cccaaaharka_img_9866.jpg

2018. március 20. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg