datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

  	képek
| továbbküldés e-mailben | nyomtatás

A NATO Parlament állandó bizottsági ülése Vilniusban

A NATO Parlament Közgyűlése a Litván Köztársaság Seimas plenáris üléstermében tartotta közgyűlését március 24-én, amelyen Magyarország képviseletében vett részt Firtl Mátyás, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke.

KépgalériaA NATO Parlament ülésének napirendjént többek között szerepelt a 2017. október 8-ai, bukaresti állandó bizottsági ülés jegyzőkönyvének elfogadása, a Közgyűlés elnökségével kapcsolatos helyzet megtárgyalása a NATO Főtitkára,továbbá  az Észak-Atlanti Tanács elnöke jegyzékeinek számbavétele, a NATO Parlament 2017-re vonatkozó politikai irányvonalaival kapcsolatban.

 

cccaaaDSC06144.jpg

 

cccaaaDSC06146.jpg


Elhangzott Raimundas Karoblis, Litvánia Nemzeti Védelmi Miniszterének köszöntője, majd a NATO egységet megerősítő és a Brüsszelnek tett ajánlások nyilatkozatának számbavétele következett.

 

cccaaaDSC06149.jpg

cccaaaDSC06150.jpg

A Közgyűlés 2018. évi tevékenysége és megtárgyalandó témák tervezetének aktualizálása a Fekete-tengeri Gazdasági Együttműködés – PABSEC vonatkozásában, továbbá főtitkári beszámoló, könyvvizsgálói beszámoló is szerepelt a napirenden, majd  az elkövetkező időszak ülésszakainak és üléseinek rendjét is megtárgyalták és elfogadták.

ccccaaaDSC06151.jpg

 

 

Részletek itt

2018. március 26. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg