datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 

  	képek
| továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Regionális Gazdasági Fórum Lövőn

Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamarája szervezésében Lövőn Regionális Gazdasági Fórumot tartottak a Nyugat-Dunántúli Régió kamarái. A gazdasági élet rangos eseményén a térség választott országgyűlési képviselőjeként vett részt Firtl Mátyás.

Képgaléria A lövői Szabadidő és Kulturális Központban tartott rendezvényt megelőzően Kocsis Ernő a Roto Elzett Certa Kft. igazgatója meghívására Firtl Mátyás gyárlátogatáson vett részt a gazdasági fórum résztvevőivel, akik között jelen Barcza Attila, Sopron város fejlesztési tanácsnoka is.

 

cccaIMG_1884.jpg

.

cccaaaIMG_1893.jpg

.

cccaaaIMG_1901.jpg

.

cccaaaIMG_1927.jpg

.

cccaaaIMG_1934.jpg

.

A Regionális Gadasági Fórumon Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke előadásában átfogó elemzését adta a jelenlegi magyar gazdasági helyzetnek. A magyar gazdaság talpraállítása majd fejlődő pályára állítása a 2010 óta tartó sikeres kormányzati politikának eredménye, amely a fontos gazdasági kérdésekben a kamara véleményét is fontosnak tartotta érvényesíteni. A mai magyar gazdaság teljesítménye minden területen előrelépést tett lehetővé - hangsúlyozta előadásában Parragh László, aki a fenntarthatóságot és a versenyképességet nevezte az egyensúly és a növekedés mellett a következő években a legfontosabb gazdasági feladatnak .

cccaaaIMG_1941.jpg

A Sopron és térsége fejlesztési terveiről, lehetőségeiről Barcza Attila, Sopron város fejlesztési tanácsnoka tartott előadást, bemutatva kormányzati forrásból megvalósuló, a térség turisztikai vonzerejét jelentősen növelő fejlesztések sorát.

 

cccaaaIMG_3001.JPG

cccaaaaIMG_1882.jpg

.

cccaaaIMG_3002.JPG

.

cccaaaIMG_3000.jpg

2018. március 27. / Aktuális

fideszlogo_rgb_jovo.jpg