datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

Adventi koncert a Jerevánon

"Mozdul az ég, áll a csillag, Ég kapui már kinyílnak. Messiásunk születik ma. " - szívnyitogató adventi koncertet tartottak a Jereván lakótelep Szent Imre templomában, amelyen részt vett Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője is.

Képgaléria

2017. december 9.  /  Aktuális


Turizmusfejlesztési lehetőségekről tartottak tájékoztatót

Soha nem látott mértékű források érkeztek a turizmus, idegenforgalom területére. A fejlesztési lehetőségekről tanácskoztak a Fertő-menti és térségbeli települések a Hegykőn tartott fórum alkalmával.

Képgaléria

2017. december 5.  /  Aktuális


Firtl Mátyás reagálása Szijjártó Péter napirend előtti felszólalására

Firtl Mátyás reagálása Szijjártó Péter napirend előtti felszólalására: https://youtu.be/Z1RvbwBIu2s

Frissítés alatt

2017. december 4.  /  Aktuális


Advent első vasárnapjára

„Várom az Urat, várja a lelkem, és bízom ígéretében. Lelkem várja az Urat, jobban, mint az őrök a reggelt, mint az őrök a reggelt.” (Zsolt 130, 5-6)

2017. december 2.  /  Aktuális


Adventi ablaknyitogató Kópházán

Kívánom, hogy jelenünkben, eredményeinkben és Adventi, majd karácsonyi ünnepünkön vegyük észre, lássuk meg Isten felénk fordított arcát.

Képgaléria és videó

2017. december 1.  /  Aktuális


Iskolások éneke az adventi ablaknyitogatón Kópházán - Videó

Advent kezdődik. A Nakovich Mihály Általános Iskola és Óvoda  csodaszép adventi ablakánál tartotta Kópháza közössége első ablaknyitogató adventi alkalmát, ahol  a 3. osztályosok  szép műsorát követően Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője mondott beszédet.  Németh Antal plébániai kormányzó megáldotta az iskola új ablakait, amelynek felújítását a magyar kormány támogatta. HVALA- KÖSZÖNJÜK!

2017. december 1.  /  Aktuális


Adventi ablaknyitogató Kópházán - Videó

"Az ablak a fényt engedi be. Az Adventi Ablak annál többet: a Világosságot, azt, amely az isteni szándék szerint a Megváltó születésének közeledtét jelzi. Ami mindent magában hordoz, ami igaz érték. Szent János evangélista szavaival kívánom, hogy a mai ablaknyitogatással Isten áldásával induljunk el a Világosság felé, az Élet felé ezen az Adventen."

Videó

2017. december 1.  /  Aktuális


Vezérszónoki felszólalás honvédelmi kérdéseket érintő törvénymódosításban

Vezérszónoki felszólalás a T/18544 számú egyes törvények honvédelmi kérdésekkel összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában.

 

2017. november 28.  /  Aktuális


NATO-konferencia: Számos fenyegetés érinti az euroatlanti térséget

Firtl Mátyás is részt vett a Budapesten rendezett NATO konferencián, amelynek témái között a tömeges migráció és az ahhoz kapcsolódó terrorizmus, a hibrid fenyegetések, az álhírek, valamint az erősödő ukrán nacionalizmus veszélyeit hangsúlyozták a felszólalók.

2017. november 23.  /  Aktuális


Szent László felismerte, hogy a kereszténység az egyetlen megtartó erő

Szent László legjelentősebb tettei a belső renddel járó államiság kialakítása, a határok védelme és a hit megerősítése, annak érvényesítése, hogy a kereszténység az egyetlen megtartó erő.  Ez a mának is időszerű üzenet és példa.

Képgaléria

2017. november 22.  /  Aktuális


Szent László király, a hit bajnoka, a haza hőse

A Szent László Év vándorkiállítása nyílik Sopronban november 22-én.

2017. november 21.  /  Aktuális


Országos Horvát Nap Mosonmagyaróváron

Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, a Magyar Parlament IPU Magyar-Horvát Baráti Társaságának elnöke részt vett Mosonmagyaróváron az idei Országos Horvát Napon, amelyet Mosonmagyaróváron tartottak a hétvégén.

Képgaléria

2017. november 19.  /  Aktuális


Önök a mi gazdaságunk! - A gazdasági élet szereplőinek soproni ünnepe

Lackner Kristóf Sopron legendás polgármestere születésének évfordulója alkalmából a város legnagyobb adófizetőit - a virilistákat – köszöntötték pénteken a soproni Liszt-központban. Összesen 110 egyéni vállalkozó illetve gazdasági társaság vehetett át elismerést, valamint átadták a rangos Mecénás- és Lackner díjakat is.

Képgaléria

2017. november 17.  /  Aktuális


Egy lépéssel előbbre a honvédelem ügyében? - Firtl Mátyás azonnali kérdése a Parlamentben

A Kormány elhivatottsága töretlen a haderő modernizálása ügyében. amelynek köszönhetően a Magyar Honvédség katasztrófavédelmi képességei erősödnek, ezáltal a lakosság biztonsága fokozódik.

Képgaléria

2017. november 13.  /  Aktuális


Mik a Munkahelyvédelmi Akcióprogram tapasztalatai, milyen segítséget nyújtott az elmúlt öt évben?

Mik a Munkahelyvédelmi Akcióprogram tapasztalatai, milyen segítséget nyújtott az elmúlt öt évben? címmel hangzott el Firtl Mátyás országgyűlési képviselője interpellációja a Parlamentben.

Képgaléria

2017. november 13.  /  Aktuális


fideszlogo_rgb_jovo.jpg