datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

A Páneurópai Piknik és határáttörés 28 évfordulóját ünnepelték

Amikor a Páneurópai Piknik „európaiságunk” közös szellemi, kulturális és hitbeli alapjaira is utalva nyitott határt a nyugati világ felé, akkor ezt szilárd magyar értékrenddel, tette, amelyet akkor európainak is joggal hitt.

Képgalériával frissítve

2017. augusztus 19.  /  Aktuális


Felszentelésének 20. évfordulóját ünnepelte a Szent Imre templom közössége

Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője részt vett a soproni Jereván lakótelepen található Szent Imre templom hálaadó szentmiséjén, amelyet a templom felszentelésének 20. évfordulóján tartottak.

Képgaléria

2017. augusztus 19.  /  Aktuális


A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat ünnepi díszközgyűlése

Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője részt vett a megyei önkormányzat ünnepi díszközgyűlésén  Győrben.

2017. augusztus 17.  /  Aktuális


Pro Patria - Ojtoz 100 - a Csíkszeredai Főkonzulátus tudósítása és fotói

Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és Bereck Község Önkormányzata az ojtozi csata 100. évfordulója alkalmából programsorozatot szervezett, amelyre a hétvégén került sor Bereckben illetve Ojtozban.

Képgaléria

2017. augusztus 16.  /  Aktuális
 

Az Ojtozi csata 100. évfordulóját ünnepelték Ojtoz településen I.

Minden széles e magyar hazában állított emlékmű, így a soproni Bánffy -szobor ugyanúgy, mint a soproni 18-asok ojtozi emlékműve, és az újonnan avatott emléktábla mind örök jel és üzenet, hogy egyetlen sorstragédia, történelmi esemény sem tudta és nem fogja megfojtani a magyarság életerejét, bizalmát Istenben, hazájában, a Szent István-i örökség beteljesítésébe vetett hitében.

Képgaléria I.

Képgaléria II.


2017. augusztus 14.  /  Aktuális


Nyugdíjas szövetkezetek - Firtl Mátyás sajtótájékoztatója - Videó

Firtl Mátyás (KDNP-Sopron): amíg Vona Gábor sértegeti a nyugdíjasokat, addig a Fidesz-KDNP kormány értékeli, becsüli és képviseli őket. A nyugdíjas szövetkezetek lehetővé teszik, hogy a tudásukat és a tapasztalatukat rendkívül kedvező és rugalmas formában, az egész társadalom érdekében kamatoztassák. Persze mindezt csak önkéntes alapon...

2017. augusztus 5.


Nyugdíjas szövetkezetek az aktív időskorúak rugalmas foglalkoztatásáért

A Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat, azt az élettapasztalatot, szakmai tudást, aminek hozzáadott értéke bent van az eddigi közösen elért eredményeinkben – jelentette ki Firtl Mátyás, annak kapcsán, hogy  az aktív, még dolgozni kívánó idősebb nyugdíjas korosztály rugalmas foglalkoztatási lehetőségének megteremtése céljával Kósa Lajos és Harrach Péter kezdeményezése nyomán a Magyar Parlament 2017. június 13-án elfogadta a nyugdíjas szövetkezetek létrehozásáról szóló törvényt.

Képgaléria

2017. augusztus 4.  /  Aktuális


A Dél-Koreai Nemzetgyűlés Honvédelmi bizottságát fogadta Firtl Mátyás a Parlamentben

Firtl Mátyás, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága alelnöke ma a Parlamentben fogadta a Dél-Koreai Nemzetgyűlés Honvédelmi bizottságának delegációját, amely Magyarországon tesz látogatást.Látogatás a Bosznia-Hercegovina-i Kiseljakban

Kópháza boszniai testvértelepülése a Bosznia-Hercegovina-i Kiseljak nevű városának meghívására Kiseljak város napján vett részt Firtl Mátyás, a Magyar Parlament IPU Dél-Kelet Európai-Magyar Baráti Társaságának elnöke, ezen belül a Bosznia-Hercegovinai Tagozat elnöke és egyben Sopron és térsége országgyűlési képviselőjeként Kópháza küldöttségeként, Grubits Ferenc polgármesterrel.

Képgaléria

2017. július 19.  /  Aktuális


Őseik nyomdokán - a horvátok hagyományőrző történelmi emléktúrája

Firtl Mátyás megköszönte a szervezők és résztvevők elkötelezettségét és munkáját, amelynek köszönhetően a helyi horvátság megélheti és őrizheti, továbbadhatja nyelvét, kultúráját, nemzetiségét, önazonosságát és jövőbe vetett hitét is erősítve, a közösséget gazdagítva.

Képgaléria

2017. július 14.  /  Aktuális


Firtl Mátyás a Sopron környéki fejlesztésekről a Nyugat-Hírmondóban

Az eredményesség az összefogásnak köszönhető - fejtette ki Firtl Mátyás a Nyugat-Hírmondó megyei lapnak adott interjújában, amelyben a soproni járásba érkezett fejlesztési forrásokról kérdezték Sopron és térsége országgyűlési képviselőjét. A Nyugat-Hírmondó júliusi száma hamarosan a megyei települések postaládáiba kerül.

2017. július 7.  /  Aktuális


Firtl Mátyás a jubileumi, 25. VOLT-ra látogatott

Az előző évekhez hasonlóan, idén is ellátogatott a VOLT-ra Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.

KépgalériaSzent László ünnepe Harkán

A gyakorlatias, cselekvő szeretet embereként köszöntötte Böjte Csabát, a dévai Szent Ferenc Alapítvány képviselőjét Firtl Mátyás, a térség országgyűlési képviselője Harkán, abból az alkalomból, hogy Csaba testvér Szent László ünnep alkalmából tartott szentmisét a település Árpád-kori templomában.

Képgaléria

2017. június 27.  /  Aktuális


Szent László ünnepe Győrben

Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője résztvett Győrött a Szent László Napok alkalmával tartott ünnepi szentmisén és hagyományos körmeneten a Szent László-hermával Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek vezetésével.

Képgaléria

2017. június 27.  /  Aktuális


fideszlogo_rgb_jovo.jpg