datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

Az ECHO Tv sajtóklubja Sopronban

A Sajtóklub országjáró körútjának tegnapi állomása Sopron volt. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban Bayer Zsolt, Bencsik András, Bencsik Gábor és Huth Gergelymondta el véleményét az aktuális eseményekről.

2018. február 13.  /  Aktuális


Jelöltbemutató fórumot tartottunk Lövőn

Lakossági fórumot tartottunk Lövőn, ahol Barcza Attilát, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét ajánlottam a választók figyelmébe, aki a közéletben jártas fiatalemberként folytatni tudja a térség fejlődését biztosító megkezdett sikeres munkát.

Képgaléria

2018. február 13.  /  Aktuális


Horvát Pleter Érdemrenddel tüntette ki a Horvátország köztársasági elnöke Firtl Mátyást

A Horvát Köztársaság elnöke a Horvát Pleter Érdemrendet adományozta Firtl Mátyás országgyűlési képviselőnek, az IPU Magyar-Horvát Baráti Társasága elnökének.

Képgaléria

2018. február 7.  /  Aktuális


Cabernet Sauvignon lett Eszterháza bora

A fertődi Esterházy-kastély Tiszttartói házában szerdán az Eszterháza borát kiválasztó rendezvényen a Sopron-Fertőmenti Hegyközség tizenegy borászata mérettette meg borait.

Képgaléria frissítés alatt

2018. február 1.  /  Aktuális


Barcza Attila a Fidesz-KDNP jelöltje a 2018-as választásokon Sopron és térségében

Firtl Mátyás, Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője mutatta be ma Barcza Attilát, akit a Győr-Moson-Sopron Megyei 4. számú választókerületben indít a Fidesz-KDNP a 2018.évi országgyűlési képviselőválasztáson.

Képgaléria

2018. január 26.  /  Aktuális


Emlékezés a Don-kanyar hőseire Lövőn - Felújított világháborús emlékmű avatásával

Példamutató minden település számára az, ahogyan Lövő község tiszteli a hőseit és történelmi értékeit. 75 éve, hogy 1943-ban a 2. magyar hadsereg ellen megindította támadását a Vörös Hadsereg. A keleti fronton százezernél is több magyar katona vesztette életét, sebesült meg, vagy került fogságba. A Don-kanyar hőseire is emlékeztünk Lövőn szentmisével és emlékműátadással.

Képgaléria

2018. január 12.  /  Aktuális


Boldog új évet!

Adjon Isten áldást hozó új esztendőt!

2017. december 31.  /  Aktuális


Áldott karácsonyt!

Békés örömteli karácsonyt kívánok!

Karácsonyi üdvözlet nagy méretben

2017. december 24.  /  Aktuális


Új rendőrautók a közbiztonság szolgálatában

Hatvan modern rendőrautót adtak át Győrben az egyetem parkolójában. Csizmadia Gábor r. dandártábornok megyei rendőr-főkapitány beszéde után a szolgálatban lévő rendőrök átvették a kulcsokat hétfőn. Az átadott rendőrautók közül 12 Sopronban segíti majd a rendőrök hatékonyabb munkáját.

Képgaléria és Videó
 

2017. december 18.  /  Aktuális


Gyertyagyújtás Advent harmadik vasárnapján

Firtl Mátyás: Ma a harmadik gyertyaláng fényénél jusson eszünbe: az ember arra teremtetett, hogy Istenben örüljön és benne vég nélkül gyönyörködjön!

Videó

Képgaléria

2017. december 17.  /  Aktuális


Advent 3. vasárnapja van

Ma Advent 3. vasárnapja van. A rózsaszín gyertyát gyújtjuk meg, amely az örömöt jelképezi.

2017. december 17.  /  Aktuális


A Hűség Napját ünnepelte Sopron városa

Firtl Mátyás résztvett Sopron város Hűség Napján tartott ünnepségén. A városi díjak és elismerések átadását követően a városvezetőkkel és az idei díszpolgárral közösen helyezte el a város hűségkoszorúját a Széchenyi téri Hűségzászlónál, azt követően, hogy a kitüntettek tiszteletére mondott pohárköszöntőt a Liszt-központban.

Képgaléria frissítés alatt

2017. december 16.  /  Aktuális


A KDNP országos választmányát tartotta

A jövő tavaszi magyarországi választáson Európa sorsa is eldőlhet  - hangzott el a KDNP országos választmányának ülésén, amelyen Firtl Mátyás a KDNP országos Választmánya elnökségi tagjaként vett részt.

Képgaléria

2017. december 16.


Az IPU Magyar-Horvát Baráti Tagozata a Horvát Száborban

Firtl Mátyás, a Magyar Országgyűlés Interparlamentáris Unió Magyar-Horvát Baráti Tagozata elnökeként a magyar delegációval vesz részt  Horvát Szábor Parlamenti Együttműködési Bizottsága Horvát-Magyar Parlamentközi Baráti Tagozata meghívására a Horvát Száborban tartott munkalátogatáson.

Képgaléria

2017. december 13.  /  Aktuális


A Hűség Napja: Magyarok maradtunk!

Amint Sopron hűséges volt a Koronához 1277-ben, aztán hűséges volt a nemzethez 1921-ben, és hűséges volt a nemzethez 2004. december 5-én, mert térségünkben érvényes és eredményes volt a kettős állampolgárság melletti népszavazás, úgy hűséggel harcoltak 18-as honvédjeink is a nemzetért - mondta ma Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője napirend előtti felszólalásában a Parlamentben.
Videó 
Képgaléria

2017. december 12.  /  Aktuális


fideszlogo_rgb_jovo.jpg