datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

A Külgazdasági és Külügyminisztériumban is fogadták a Horvát Szábor Külügyi bizottságát

Firtl Mátyás, az Országgyűlés IPU Magyar-Horvát baráti tagozata elnökeként részt vett a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Szíjjártó Péter külügyminiszter által a horvát küldöttség tiszteletére adott munkareggelin.

2017. június 23.  /  Aktuális


A Horvát Szábor Külügyi Bizottságának küldöttsége Magyarországon

Magyarországon tesz látogatást a Horvát Szábor Külügyi Bizottságának küldöttsége június 22 és 23 közötti időszakban, amelynek tiszteletére Firtl Mátyás, az Országgyűlés Magyar-Horvát IPU baráti tagozatának elnökeként adott vacsorát.

2017. június 22.  /  Aktuális
 

Forrásteremtés és fejlődés - Egyházi Alapítványok regionális konferenciáját tartották

Minden alapítvány és egyesület értékek szolgálatában áll. A közösség szolgálatába helyezi erőforrásait annak érdekében, hogy a közösség, vagy egy ügy az előbbre jusson, fejlődjön értékben, tudásban, javakban, többé váljon, valami pozitív elmozdulás következzen be, a jó irányba változás. Nyilvánvaló, hogy az egyházi alapítványok által támogatott tartós célok alapja a hitbeli meggyőződés, a keresztény/keresztyén értékrend. Erre épül minden szolgálatuk - mondta köszöntőjében Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.

Képgaléria

2017. június 9.  /  Aktuális


A Horvát Köztársaság nagykövetének búcsúfogadása

Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, az IPU Magyar-Horvát Parlamenti Baráti Tagozatának elnöke részt vett a Horvát Államiság Napja, a Horvát Diplomácia Napja, valamint Gordan Grlic Radman nagykövet magyarországi kiküldetésének befejezése alkalmából tartott fogadáson.

2017. június 8.  /  Aktuális


Az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításához szükséges intézkedésekről (V/12901) politikai vitanap

A sikeres gazdaságélénkítés következtében a gazdasági mutatók folyamatos javulása mellett a munkanélküliség jelenleg Magyarországon az egyik legalacsonyabb európai szinten, ezzel is összefügg, hogy a családtámogatás, a nyugdíjak reálértékének megtartása is csaknem egyedülálló Európában - mondta Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselő mai felszólalásában Az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításához szükséges intézkedésekrőlcímmel meghirdetettpolitikai vitanapon.

2017. június 6.  /  Aktuális


Pünkösd ünnepére

Piros pünkösd öltözik sugárba, Mosolyogva száll le a világra.

2017. június 3.


Építőipari Nívódíjjal jutalmazták a kiskastély felújítását Fertődön

Műemlék helyreállítás és rehabilitáció kategóriában Építőipari Nívódíjjal tüntették ki szerdán a fertődi Esterházy-kastély épületegyütteséhez tartozó kiskastély, az egykori jószágkormányzói ház felújítását.

2017. május 31.  /  Aktuális


NATO Parlament tavaszi ülésszaka - Tbilisi

Firtl Mátyás részt vett a NATO Parlament Közgyűlése tavaszi ülésszakán, amelyet május 26 és 29 között tartottak a grúziai Tbilisben.

Képgaléria

2017. május 29.  /  Aktuális


Kiszámíthatóság és stabilitás jellemzi a 2018. évi költségvetést

A jövő évi költségvetést – az előző, Orbán-kormányok által benyújtottakhoz hasonlóan - a kiszámíthatóság és a stabilitás jellemzi, azzal egy időben, hogy zajlanak a fejlesztések, miközben folyamatosan csökken az államadósság – mondta el Firtl Mátyás, Sopron és környéke választott országgyűlési képviselője, aki dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselővel közösen vett részt a parlamenti költségvetési vitában.

2017. május 25.  /  Aktuális


Álljunk ki Magyarországért! - Nemzeti konzultáció Sopronban

A kormány továbbra is számít a soproniak és a Sopron környékiek támogatására, a konzultációban való részvételükre, hiszen közös érdek az, hogy megvédjük családjainkat és hazánk szuverenitását olyan kérdésekben, amelyek a kérdőíveken is szerepelnek.

Képgaléria

2017. május 20.  /  Aktuális


Kormány-konzultáció - Dömötör Csaba: minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

  Sopron, 2017. május 19., péntek (MTI) - Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, "ilyen még nem volt". Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum "megfúrta az olimpiai pályázatot" - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban.

Képgaléria

2017. május 19.  /  Aktuális


Felháborító és elfogadhatatlan az EP határozata Magyarországról

A magyar kormány kizárólag a magyar emberek érdekeit képviseli Brüsszelben. Az illegális migrációt elutasító politikát nem fogjuk feladni, mert a jövőben is csak a magyarok dönthetik el, kikkel élnek együtt Magyarország területén - ezt Firtl Mátyás a Kisalföld kérdésére válaszolta annak kapcsán, hogy az EP abaloldali frakciók által beterjesztett Magyarországot elítélő határozat az illegális bevándorlást kényszerítené Magyarországra.

2017. május 18.  /  Aktuális


A család, a munka és a biztonság költségvetése a 2018. évi

2018-ban minden ágazatnak - az egészségügynek, a szociális területnek, az oktatásnak, a kultúrára, a sportra, a családokra, a biztonságra - több pénzt jut, mint az előző években – mondta Firtl Mátyás, a 2018. évi költségvetési törvénytervezet parlamenti vitájában.

2017. május 17.  /  Aktuális


Hol tart az önkormányzatok információs rendszerének fejlesztése? - azonnali kérdés a Parlament mai ülésén

Hol tart az önkormányzatok információs rendszerének fejlesztése? - címmel hangzott el Firtl Mátyás azonnali kérdése a Parlament mai ülésén.

Képgaléria

2017. május 15.  /  Aktuális


fideszlogo_rgb_jovo.jpg