datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

A Külgazdasági és Külügyminisztériumban is fogadták a Horvát Szábor Külügyi bizottságát

Firtl Mátyás, az Országgyűlés IPU Magyar-Horvát baráti tagozata elnökeként részt vett a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Szíjjártó Péter külügyminiszter által a horvát küldöttség tiszteletére adott munkareggelin.

2017. június 23.  /  Aktuális


A Horvát Szábor Külügyi Bizottságának küldöttsége Magyarországon

Magyarországon tesz látogatást a Horvát Szábor Külügyi Bizottságának küldöttsége június 22 és 23 közötti időszakban, amelynek tiszteletére Firtl Mátyás, az Országgyűlés Magyar-Horvát IPU baráti tagozatának elnökeként adott vacsorát.

2017. június 22.  /  Aktuális
 

Forrásteremtés és fejlődés - Egyházi Alapítványok regionális konferenciáját tartották

Minden alapítvány és egyesület értékek szolgálatában áll. A közösség szolgálatába helyezi erőforrásait annak érdekében, hogy a közösség, vagy egy ügy az előbbre jusson, fejlődjön értékben, tudásban, javakban, többé váljon, valami pozitív elmozdulás következzen be, a jó irányba változás. Nyilvánvaló, hogy az egyházi alapítványok által támogatott tartós célok alapja a hitbeli meggyőződés, a keresztény/keresztyén értékrend. Erre épül minden szolgálatuk - mondta köszöntőjében Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.

Képgaléria

2017. június 9.  /  Aktuális


A Horvát Köztársaság nagykövetének búcsúfogadása

Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, az IPU Magyar-Horvát Parlamenti Baráti Tagozatának elnöke részt vett a Horvát Államiság Napja, a Horvát Diplomácia Napja, valamint Gordan Grlic Radman nagykövet magyarországi kiküldetésének befejezése alkalmából tartott fogadáson.

2017. június 8.  /  Aktuális


Az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításához szükséges intézkedésekről (V/12901) politikai vitanap

A sikeres gazdaságélénkítés következtében a gazdasági mutatók folyamatos javulása mellett a munkanélküliség jelenleg Magyarországon az egyik legalacsonyabb európai szinten, ezzel is összefügg, hogy a családtámogatás, a nyugdíjak reálértékének megtartása is csaknem egyedülálló Európában - mondta Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselő mai felszólalásában Az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításához szükséges intézkedésekrőlcímmel meghirdetettpolitikai vitanapon.

2017. június 6.  /  Aktuális


Pünkösd ünnepére

Piros pünkösd öltözik sugárba, Mosolyogva száll le a világra.

2017. június 3.

1

    

fideszlogo_rgb_jovo.jpg