datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

Firtl Mátyás a jubileumi, 25. VOLT-ra látogatott

Az előző évekhez hasonlóan, idén is ellátogatott a VOLT-ra Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.

KépgalériaSzent László ünnepe Harkán

A gyakorlatias, cselekvő szeretet embereként köszöntötte Böjte Csabát, a dévai Szent Ferenc Alapítvány képviselőjét Firtl Mátyás, a térség országgyűlési képviselője Harkán, abból az alkalomból, hogy Csaba testvér Szent László ünnep alkalmából tartott szentmisét a település Árpád-kori templomában.

Képgaléria

2017. június 27.  /  Aktuális


Szent László ünnepe Győrben

Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője résztvett Győrött a Szent László Napok alkalmával tartott ünnepi szentmisén és hagyományos körmeneten a Szent László-hermával Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek vezetésével.

Képgaléria

2017. június 27.  /  Aktuális


Múzeumok Éjszakája Nagycenken

A Széchényi-örökség, mint a nemzet fejlődésének és felemelésének lehetőségét megteremtő eszmeiség, mint a nemzetet önazonosságában értékalapon megerősítő szellemiség és tett, mint építőmunka és mint létrehozott intézmények, szervezetek, mint megvalósult alkotások, létesítmények hosszú sora, ezt a helyet, Cenket mind örök kiindulópontjaként tarthatja számon - mondta Firtl Mátyás, országgylési képviselő megnyitó beszédében Nagycenken a Múzeumok Éjszakáján. 

Képgaléria

2017. június 25.  /  Aktuális


A Külgazdasági és Külügyminisztériumban is fogadták a Horvát Szábor Külügyi bizottságát

Firtl Mátyás, az Országgyűlés IPU Magyar-Horvát baráti tagozata elnökeként részt vett a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Szíjjártó Péter külügyminiszter által a horvát küldöttség tiszteletére adott munkareggelin.

2017. június 23.  /  Aktuális


Vacsorát adott Firtl Mátyás a Horvát Szábor Külügyi Bizottságának küldöttsége tiszteletére

Magyarországon tesz látogatást a Horvát Szábor Külügyi Bizottságának küldöttsége június 22 és 23 közötti időszakban, amelynek tiszteletére Firtl Mátyás, az Országgyűlés Magyar-Horvát IPU baráti tagozatának elnökeként adott vacsorát.

Fotó nagy méretben

2017. június 22.  /  Aktuális
 

Forrásteremtés és fejlődés - Egyházi Alapítványok regionális konferenciáját tartották

Minden alapítvány és egyesület értékek szolgálatában áll. A közösség szolgálatába helyezi erőforrásait annak érdekében, hogy a közösség, vagy egy ügy az előbbre jusson, fejlődjön értékben, tudásban, javakban, többé váljon, valami pozitív elmozdulás következzen be, a jó irányba változás. Nyilvánvaló, hogy az egyházi alapítványok által támogatott tartós célok alapja a hitbeli meggyőződés, a keresztény/keresztyén értékrend. Erre épül minden szolgálatuk - mondta köszöntőjében Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.

Képgaléria

2017. június 9.  /  Aktuális


A Horvát Köztársaság nagykövetének búcsúfogadása

Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, az IPU Magyar-Horvát Parlamenti Baráti Tagozatának elnöke részt vett a Horvát Államiság Napja, a Horvát Diplomácia Napja, valamint Gordan Grlic Radman nagykövet magyarországi kiküldetésének befejezése alkalmából tartott fogadáson.

2017. június 8.  /  Aktuális


Az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításához szükséges intézkedésekről (V/12901) politikai vitanap

A sikeres gazdaságélénkítés következtében a gazdasági mutatók folyamatos javulása mellett a munkanélküliség jelenleg Magyarországon az egyik legalacsonyabb európai szinten, ezzel is összefügg, hogy a családtámogatás, a nyugdíjak reálértékének megtartása is csaknem egyedülálló Európában - mondta Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselő mai felszólalásában Az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításához szükséges intézkedésekrőlcímmel meghirdetettpolitikai vitanapon.

2017. június 6.  /  Aktuális


Pünkösd ünnepére

Piros pünkösd öltözik sugárba, Mosolyogva száll le a világra.

2017. június 3.

1

    

fideszlogo_rgb_jovo.jpg