datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

Modern városok program: soproni fejlesztések

A soproni Városházán ma egyeztetést tartottak a Modern Városok Program országjárás keretében a Sopront érintő fejlesztésekről, amelyen  Simon Róbert Balázs államtitkárral együtt részt vett Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselő, Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere és Barcza Attila városi fejlesztési tanácsnok. Az egyeztetést követő sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a fejlesztések összértéke várhatóan meghaladja a 325 milliárd forintot.

Képgaléria

2018. február 27.  /  Aktuális


Az illegális bevándorlásról, a Stop-Soros törvényről is kérdezte a tévé Firtl Mátyást

Az illegális bevándorlás összefügg a terrorizmussal, a közbiztonsággal – mondta a  Sopron TV Mozaik műsorának vendégeként Firtl Mátyás, országgyűlési képviselő, a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke.

2018. február 27.  /  Aktuális


A V4-ek megmutatták: meg lehet állítani az illegális migrációt

A Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke részt vett a február 21-22-én rendezett a V4 országok Parlamentjei Védelmi bizottságainak találkozóján. A napirendek között szerepelt a V4 együttműködés, a fegyveres erők szerepe a tömeges illegális migráció kezelésében, továbbá az Európai Unió közös biztonság- és védelempolitikája, európai együttműködés a védelmi iparban.

Képgaléria

2018. február 22.  /  Aktuális


Európai Parlamenti Hét 2018. - az uniós költségvetést is tárgyalták

Firtl Mátyás Magyarország képviseletében vett részt Brüsszelben a gazdasági és monetáris unióbeli stabilitásról, koordinációról és kormányzásról szóló parlamentközi konferencián, amelyet február 19-20 között tartottak.

Filmriport

2018. február 21.  /  Aktuális


Az ECHO Tv sajtóklubja Sopronban

A Sajtóklub országjáró körútjának tegnapi állomása Sopron volt. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban Bayer Zsolt, Bencsik András, Bencsik Gábor és Huth Gergelymondta el véleményét az aktuális eseményekről.

2018. február 13.  /  Aktuális


Jelöltbemutató fórumot tartottunk Lövőn

Lakossági fórumot tartottunk Lövőn, ahol Barcza Attilát, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét ajánlottam a választók figyelmébe, aki a közéletben jártas fiatalemberként folytatni tudja a térség fejlődését biztosító megkezdett sikeres munkát.

Képgaléria

2018. február 13.  /  Aktuális


Horvát Pleter Érdemrenddel tüntette ki a Horvátország köztársasági elnöke Firtl Mátyást

A Horvát Köztársaság elnöke a Horvát Pleter Érdemrendet adományozta Firtl Mátyás országgyűlési képviselőnek, az IPU Magyar-Horvát Baráti Társasága elnökének.

Képgaléria

2018. február 7.  /  Aktuális


Cabernet Sauvignon lett Eszterháza bora

A fertődi Esterházy-kastély Tiszttartói házában szerdán az Eszterháza borát kiválasztó rendezvényen a Sopron-Fertőmenti Hegyközség tizenegy borászata mérettette meg borait.

Képgaléria frissítés alatt

2018. február 1.  /  Aktuális

1

    

fideszlogo_rgb_jovo.jpg