datum+nevnap


Ajánlott oldalak
 
kdnp_ponthu.jpg
slogolink.jpg
ovlinklogo.jpg
gymsmolink.jpg
mkdsz.jpg
napocska.gif
 
 

Áldott Húsvéti Ünnepeket!

 

 

2018. március 31.  /  Aktuális


Nagypéntekre

Az áldozatban ott megoldatik Minden titok: Ott, akkor Isten, a nagy Hallgató Felelni fog.

2018. március 30.  /  Aktuális


Regionális Gazdasági Fórum Lövőn

Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamarája szervezésében Lövőn Regionális Gazdasági Fórumot tartottak a Nyugat-Dunántúli Régió kamarái. A gazdasági élet rangos eseményén a térség választott országgyűlési képviselőjeként vett részt Firtl Mátyás.

Képgaléria

2018. március 27.  /  Aktuális


A NATO Parlament állandó bizottsági ülése Vilniusban

A NATO Parlament Közgyűlése a Litván Köztársaság Seimas plenáris üléstermében tartotta közgyűlését március 24-én, amelyen Magyarország képviseletében vett részt Firtl Mátyás, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke.

Képgaléria

2018. március 26.  /  Aktuális


Modern Városok Program - Sopronban jelentős gazdasági és turisztikai fejlesztések valósulnak meg

3500 milliárd forint értékben huszonhárom megyei jogú városban összesen 250 projekt valósul meg 2022-ig – emelte ki Kósa Lajos, megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter Sopronban a városházán szerdán. Ennek jegyében Sopronban jelentős gazdasági és turisztikai fejlesztések történnek, így létrehoznak egy Ipari Parkot egy Innovációs és Technológiai Centrummal, megújul a történelmi belváros, a Fertő Part, a Lőverek, valamint megépül az M85-ös gyorsforgalmi út is.

Képgaléria frissítés alatt

2018. március 21.  /  Aktuális


Jelöltbemutató lakossági fórum Harkán

Barcza Attilát, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét ajánlottam ma a harkaiaknak a 2018. évi országgyűlési képviselőválasztáson, aki a legrátermettebb, a legfelkészültebb jelölt, olyan, akinek több éves kistelepülési és városi önkormányzati tapasztalata is van, tanácsnokként pedig a fejlesztések eredményes továbbvitele is rá bízható.

Képgaléria

2018. március 20.  /  Aktuális


Együttműködés az esélyegyenlőségért - projektnyitó konferencia

Firtl Mátyás ma részt vett a megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódó (EFOP-1.6.3.-17) pályázat nyitókonferenciáján Győrött.

Képgaléria

2018. március 20.  /  Aktuális


Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

Firtl Mátyás, a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke részt vett az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulós ünnepségeinek hivatalos megnyitóján, ahol katonai tiszteletadás mellett felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt.

Képgaléria

Magyarország lobogója ünnepélyes felvonásának videója

2018. március 15.  /  Aktuális


A haza minden előtt - Kópháza Nemzeti Ünnepe

Március 15-én azokat a hősöket ünnepeljük, akik 1848-ban felismerték, hogy függetlenség és szabadság nélkül nincs Magyarországnak jövője és elég bátrak is voltak ahhoz is, hogy ezért megküzdjenek.

Képgaléria

2018. március 14.  /  Aktuális


Kövér László Sopronban: sorsdöntő választás elé nézünk

Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője részt vett azon a választási fórumon,amelynek Kövér László, a Parlament elnöke, a Fidesz Országos Választmányának az elnöke volt a vendége. "Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson" – fogalmazott Kövér László.

2018. március 9.  /  Aktuális


Gazdafórum Fertőszentmiklóson: a magyar gazdák érdekeit képviseli a kormány

A következő időszak tétje többek között a magyar föld magyar kézben tartása – hangzott el Fertőszentmiklóson tartott Gazdafórumon, amelynek vendége  Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke volt.

Képgaléria

2018. március 8.  /  Aktuális


Firtl Mátyás beszéde az M85-ös alapkőletételén -videó

A mai nap jelentőségéhez mérten tartom fontosnak azt a tényt leszögezni: hogy a fejlesztések korszaka mindig az Orbán-kormányok alatt következett be. Az Orbán-kormány volt az egyedüli, amely felismerte és segítette a „Sopron számára létérdeket jelentő ügyeket.”

2018. március 7.  /  Aktuális


Letették az M85-ös alapkövét Sopron határában

Letették a 57,45 kilométer hosszú M85-ös kétszer kétsávos gyorsforgalmi út Csorna és Sopron közötti szakaszának alapkövét szerdán, Sopron határában. A szakasz 2020 végére, 2021 elejére készül el mintegy 171 milliárd forint kormányzati támogatásból.

Képgaléria frissítés alatt

2018. március 7.  /  Aktuális


Jelöltbemutató lakossági fórum Nagycenken

Nagycenken lakossági fórumon mutatta be Barcza Attilát, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjét Firtl Mátyás országgyűlési képviselő.

2018. március 6.  /  Aktuális


Támogatja a válsághelyzet meghosszabbításáról szóló kormánydöntést a honvédelmi és rendészeti bizottság

Budapest, 2018. március 5., hétfő (MTI) - Támogatta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága a kormány februári döntését a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet elrendelésének meghosszabbításáról, a testület elfogadta az erről szóló beszámolót, azonban élénk vita alakult ki a kormánypárti és az ellenzéki képviselők között a hétfői budapesti ülésen.

Képgaléria

2018. március 5.  /  Aktuális

1 « 16

     Következő

fideszlogo_rgb_jovo.jpg