datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Turisztikai Portál Önkormányzati Portál E-Ügyintézési Portál Társulás
 

Kisalföld-interjú: Nyugdíjas lesz a honatya

Firtl Mátyás 1989 óta politizál, volt a megyei közgyűlés alelnöke, 2005-től pedig országgyűlési képviselő. A honatya most nyugdíjas lesz - a Kisalföld interjúja Firtl Mátyással.

Cikk nagy méretben

2018. május 12.  /  Aktuális


Firtl Mátyás képviseli Magyarországot a NATO Parlament 97. Rose-Roth Szeminárium tanácskozásán

A 97. alkalommal megrendezett Rose-Roth Szeminárium magas szintű nemzetközi parlamenti találkozója kezdődött el a Georgia állambeli Batumiban április 23-án, amelyen Magyarországot Firtl Mátyás képviseli.

Képgaléria

2018. április 23.  /  Aktuális


Sorsdöntő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP

Sorsdöntő győzelmet arattunk, mint Orbán Viktor miniszterelnök is fogalmazott a vasárnapi eredmények ismeretében. Köszönet mindazoknak, akik közreműködtek a Fidesz–KDNP sikerében. A választási részvétel a demokrácia sikere egyben a következő Országgyűlés erős legitimációját jelenti.  Sopron és környéke, 4-es választókerületben Barcza Attila fölényesen nyert, akinek a győzelméhez gratulálok.

2018. április 9.  /  Aktuális


A jövőnk a tét! Szavazzon Ön is a Fidesz-KDNP jelöltjére és listájára!

A jövőnk a tét a mai napon, ezért én már szavaztam a Fidesz-KDNP jelöltjére, Barcza Attilára és a Fidesz-KDNP listájára, és erre kérek mindenkit!

Képgaléria

2018. április 8.


Szavazzon a Fidesz-KDNP jelöltjére és listájára!

Mint 2005 óta Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője kérem tisztelettel Sopron és térsége választóit, hogy a vasárnapi választáson szavazatukkal támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjét, Barcza Attilát és a Fidesz-KDNP listáját.

2018. április 6.  /  Aktuális


2,8 milliárdos rendőrségi fejlesztést adtak át Győrben

Firtl Mátyás, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke részt vett azon az eseményen, amely keretében 2,8 milliárdos rendőrségi fejlesztést adtak át Győrben.

Képgaléria

2018. április 5.  /  Aktuális


Áldott Húsvéti Ünnepeket!

 

 

2018. március 31.  /  Aktuális


Nagypéntekre

Az áldozatban ott megoldatik Minden titok: Ott, akkor Isten, a nagy Hallgató Felelni fog.

2018. március 30.  /  Aktuális


Regionális Gazdasági Fórum Lövőn

Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamarája szervezésében Lövőn Regionális Gazdasági Fórumot tartottak a Nyugat-Dunántúli Régió kamarái. A gazdasági élet rangos eseményén a térség választott országgyűlési képviselőjeként vett részt Firtl Mátyás.

Képgaléria

2018. március 27.  /  Aktuális


A NATO Parlament állandó bizottsági ülése Vilniusban

A NATO Parlament Közgyűlése a Litván Köztársaság Seimas plenáris üléstermében tartotta közgyűlését március 24-én, amelyen Magyarország képviseletében vett részt Firtl Mátyás, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke.

Képgaléria

2018. március 26.  /  Aktuális


Modern Városok Program - Sopronban jelentős gazdasági és turisztikai fejlesztések valósulnak meg

3500 milliárd forint értékben huszonhárom megyei jogú városban összesen 250 projekt valósul meg 2022-ig – emelte ki Kósa Lajos, megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter Sopronban a városházán szerdán. Ennek jegyében Sopronban jelentős gazdasági és turisztikai fejlesztések történnek, így létrehoznak egy Ipari Parkot egy Innovációs és Technológiai Centrummal, megújul a történelmi belváros, a Fertő Part, a Lőverek, valamint megépül az M85-ös gyorsforgalmi út is.

Képgaléria frissítés alatt

2018. március 21.  /  Aktuális


Jelöltbemutató lakossági fórum Harkán

Barcza Attilát, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét ajánlottam ma a harkaiaknak a 2018. évi országgyűlési képviselőválasztáson, aki a legrátermettebb, a legfelkészültebb jelölt, olyan, akinek több éves kistelepülési és városi önkormányzati tapasztalata is van, tanácsnokként pedig a fejlesztések eredményes továbbvitele is rá bízható.

Képgaléria

2018. március 20.  /  Aktuális