datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Turisztikai Portál Önkormányzati Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Város és Kamara: együttgondolkodás és együttcselekvés

Folytatódik a zökkenőmentes együttműködés és közös munka Sopron városa és a helyi Kereskedelmi és Iparkamara között - hangzott el a testület tisztújító közgyűlésén, ahol újabb négy évre Horváth Vilmos, eddigi kamarai elnököt erősítették meg tisztségében.Ismét Horváth Vilmos, eddigi kamarai elnöknek szavazott bizalmat a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara tisztújító küldöttgyűlése, akit újabb négy évre az érdekképviseleti szervezet elnökévé választott meg a testület.

Sopronban, a kamarai székházban tartott tisztújító küldöttgyűlésen résztvett Dunai Péter, a magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, Sopron városát dr. Fodor Tamás képviselte. Az eseményen résztvett Tóth Éva, az Önkormányzat Gazdasági bizottságának elnöke.

 

IMG_1108cccc.jpg

Horváth Vilmos, kamarai elnök beszámolójában köszönetet mondott a partneri együttgondolkodásért, együttműködésért és együtt-cselekvésért az önkormányzatnak, a helyi civil szervezeteknek , így az Ipartestületnek és a Soproni Városszépítő Egyesületnek – a cégeknek, vállalkozóknak, azt kérve, hogy az elkövetkező ciklus legyen komoly és eredményes folytatása az eddigi közös munkának.

 

 

IMG_1102ccc.jpg

 Dunai Péter, országos kamarai főtitkár mozgalmas és kiegyensúlyozott időszaknak jellemezte a 2010. évi kormányváltást követő időszakot, amelyben a magyar gazdaság erőre kaphatott, továbbá a magyar vállalkozóknak kedvező feltételeket teremtett a kormány a fejlődéshez. A főtitkár külön is kimelte a szakképzés területén bekövetkezett pozitív változásokat.

 

IMG_1112cccc.jpg

Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere zökkenőmentesnek nevezte az eltelt időszakban végzett közös munkát, amit a város nevében megköszönt a helyi kamarának. Sopron polgármestere kimelte az elkövetkező időszak gazdaságfejlesztési terveinek fontosságát, amelynek megvalósításában a város komoly szerepet szán a vállalkozóknak, és amelyben számít a gazdasági élet szereplői érdekképviseleti szervezeteinek további együttműködésére.

 

 

IMG_1105ccccc.jpg

A lezajlott tisztújítást követően: Horváth Vilmost elnökké választotta meg a Sopron Városi Kereskedelmi és Iparkamara tisztújító közgyűlése.

 

IMG_1115cccc.jpg

Dunai Péter, dr. Fodor Tamás és Horváth Vilmos közösen koszorúzta meg a nagy, kamarai elődök emléktábláját.

sopron.hu

2016. július 19. / Közéleti események